Brasserie Golf sijaitsee Uudenkaupungin Golfklubin klubirakennuksessa, joka on valmistunut vuonna 1938 sikalaksi ( voik näin sanoa?- navetta ois varmaan parempi). Rakennus on elänyt monta elämää osana Mörnen sairaala-aluetta kunnes se rakennettiin Uudenkaupungin Golfklubin klubirakennukseksi ja ravintolaksi vuonna 2014. Ravintolasalissa on asiakaspaikkoja noin 80 ja ympärivuotisessa käytössä olevalla lasiterassilla noin 100 . Kesällä ulkoterassi tarjoaa mahdollisuuden nauttia golfkentän näkymistä ja Vakka-Suomen lempeistä kesäilmoista hyvien juomien ja ruoan ääressä.
Brasserie Golfin ruoka nojaa vahvasti makuun ja paikalliseen tekemiseen. Ruoka valmistetaan alusta lähtien paikan päällä käyttäen mahdollisimman paljon lähellä tuotettuja raaka-aineita. Annamme aikaa ruoalle valmistusvaiheessa, jotta maut tiivistyvät ja ruokailija pääsee nauttimaan elämyksestä, joka syntyy vain yhdistämällä ensiluokkaisia raaka-aineita kiireettömään valmistukseen.